UnisolarBG

Услуги

В партньорство с

Финансиране по изграждане на Вашата фотоволтаична система на разсрочено плащане за срок до 60 месеца.

Термовизионно заснемане

Ние от Унисолар БГ предлагаме професионално термовизионно заснемане с висок клас термо камера. Изготвяме подробен анализ и препоръки на база получените резултати.

 

 

Този тип заснемане има много предимства като: 

  • Ранно откриване на повреди и проблеми – термовизионното заснемане може да открие аномалии в работата на соларните панели, които не могат да бъдат видими с окото. Това позволява проблемите да се откриват и отстраняват преди да станат по-големи и да доведат до значителни загуби.
  • Подобряване на ефективността – термовизионното заснемане може да помогне да бъде подобрена ефективността на системата.
  • Удължаване на живота – термовизионното заснемане може да помогне да се предотвратят увреждания и деформации на соларните клетки, което води до намаляване на живота на системата.
  • Икономия на разходи – термовизионното заснемане може да помогне да се избегнат излишни разходи за ремонт или подмяна на компоненти, като се открият проблемите в ранен етап.
  • Повишаване на безопасността – термовизионното заснемане може да помогне да се намали риска от пожари и други опасности, като се открият аномалии в работата на системата, които може да доведат до опасни ситуации.
Call Now Button